Teriyaki rundvlees

Vorige Artikel 12 van 16 Volgende

+- 6 personen

Benodigdheden

  • 900 gram rundvlees (gesneden in blokjes)
  • 2 eetl. maïzena
  • Zout en peper
  • 4 eetlepels teriyakisaus
  • 2 eetl. fijngesneden gember
  • 1 ui, in plakken
  • 2 stengels selderij, gesneden
  • 2 wortelen, gesneden 
  • 480gram sperziebonen
  • ¼ kopje runderbouillon
  • Voor garnering: 2 eetl. sesamzaad en 2 groene uien, gesneden

Bereiding

Meng het rundvlees met maïzena, zout en peper. Meng dit met de tariuaki saus en gember. Plaats het rundvlees met de ui, selderij en wortelen in een FoodSaver zak. Plaats de sperziebonen in een andere Foodsaver zak. Seal en vries de zakken in. Als je gebruik wilt maken van de zakken moet je ze een nacht van te voren in de koelkast leggen. 

Voeg de ontdooide inhoud van de runsvlees teriyaki zak in een Crock-Pot pan met een runvlees bouillon. Laat het voor 6 - 8 uur garen in een lage stand tot het vlees gaar is. Voeg dan de ontdooide sperziebonen toe en gaar ze 20 minuten mee. Garneer met groene ui en sesamzaad.

Welkom op de site van De Slowcookery.

Fijn dat u ons bezoekt! Wij zijn een kleine webspecialist op het gebied van slowcookers en keukenapparaten en bieden u een breed assortiment: zoals Ninja, Crockpot en Russell Hobbs.

We doen ons best ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Maandag tot en met vrijdag voor 14.00 besteld, wordt in principe dezelfde dag verzonden.

Behoudens medewerking van PostNL heeft u het dan de volgende dag binnen!

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2021 De Slowcookery, uw slowcooker webspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel