Schwarz - Slowcooker mix - Chicken in Red Wine
Kruiden mix speciaal voor de slowcooker!
Voor ons recept heeft u nodig...
1 zakje Schwartz Slow Cookers Kip in rode wijn Recept Mix
10 sjalotten, geschild
125g (5 oz) champignons
8 kippendijen (zonder vel) of drumsticks
125g (5 oz) spek, gesneden en gekookt
300ml (½ pint) water
2 eetlepels tomatenpuree
Hoe te maken:
1. Plaats sjalotjes, champignons, kip en spek in uw slowcooker.
2. Meng de inhoud van het sachet met water en tomatenpuree, en voeg deze toe aan de inhoud van de slowcooker. Roer door.
3. Dek af en kook circa 5 uur op LOW, of tot het vlees is mals en gaar. (Slowcookers variëren: deze maaltijd is op basis van een 3.5 liter slowcooker)
4. Verwijder het deksel, roer door en staan voor 5 minuten voor het serveren.
Hints & Tips ...
- Vervang de kippendijen of drumsticks door kippenborsten.
- Bewaar op een koele, droge plaats uit het directe zonlicht.
Ingrediënten:
Tarwe (met calcium, ijzer, niacine (vitamine B3), thiamine (vitamine B1)), gemodificeerd zetmeel, rode wijn poeder (9%) (maltodextrine, rode wijn extract), tomaatpoeder (6%), aroma's (bevat sulfiet ), knoflookpoeder, uienpoeder, suiker, zout, rozemarijn (2%), maltextract (bevat gerst), laurier, tijm, antiklontermiddel (siliciumdioxide), kleur (paprika extract), raapzaadolie, smaakversterkers (disodium guanylate, dosodium inosinaat).
Geen gehydrogeneerd vet, kunstmatige kleurstoffen of MSG toegevoegd.