Thaise kokossoep

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende

 

Thaise kokossoep

6 porties – bereidingstijd circa vier uur

Ingrediënten:

• 1 blik (light) kokosmelk

• 1 eetlepel rode (Thaise) currypasta

• 2 potten kippenbouillon met stukjes kip

• 4 ons fijn gesneden witte champignons

• halve zak Thaise roerbakgroenten

• 1 of 2 stengels lemongrass, gekneusd

• 2 eetlepels fijngehakte koriander

• wat peper en zout (naar smaak)

 

Bereidingswijze:

1. Combineer de eerste zes ingrediënten in de binnenpan van de slowcooker en roer deze goed door.

2. Dek af en pruttel circa 4 uur op Iow.

3. Na de prutteltijd de Iemongrass verwijderen.

4. Voeg de koriander en eventueel wat peper en zout toe.

5. Doe de soep in soepkommen en serveer met wat koriander als de garnering.

 

Lekkere, lichte soep. Indien je hem meer romig wilt maken, kun je eventueel nog naar smaak wat Thaise kok(o)sroom toevoegen. De 2 stengels lemongrass geven een behoorlijke citrussmaak af. Als je dat minder lekker vindt, voeg dan slechts 1 stengel toe.

Welkom op de site van De Slowcookery.

Fijn dat u ons bezoekt! Wij zijn een kleine webspecialist op het gebied van slowcookers en keukenapparaten en bieden u een breed assortiment: zoals Ninja, Crockpot en Russell Hobbs.

We doen ons best ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Maandag tot en met vrijdag voor 14.00 besteld, wordt in principe dezelfde dag verzonden.

Behoudens medewerking van PostNL heeft u het dan de volgende dag binnen!

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2021 De Slowcookery, uw slowcooker webspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel