Sous Vide

Artikelnummer: ISBN 9789048309085
Artikel 3 van 9
€ 42,50 (inclusief btw)
Voorraad 25 stuks
Overzicht

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur. Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd. Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Welkom op de site van De Slowcookery.

Fijn dat u ons bezoekt! Wij zijn een webspecialist op het gebied van slowcooking en aanverwante kookapperatuur.

Hierbij werken we met gerenomeerde merken, zoals: Crock-Pot, Espressions en FoodSaver.

We doen ons best ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wij verzenden in principe op dinsdag, woensdag en donderdag de bestellingen die voor 13.00 uur zijn geplaatst. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 De Slowcookery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel