Sous Vide

Artikelnummer: ISBN 9789048309085
Vorige Artikel 28 van 29 Volgende
€ 39,99 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur. Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd. Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

Welkom op de site van De Slowcookery.

Fijn dat u ons bezoekt! Wij zijn een kleine webspecialist op het gebied van slowcookers en keukenapparaten en bieden u een breed assortiment: zoals Ninja, Crockpot en Russell Hobbs.

We doen ons best ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wij verzenden op werkdagen de bestellingen die voor 13.00 uur zijn geplaatst. 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2022 De Slowcookery, uw slowcooker webspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel