Er komen regelmatig vragen ten aanzien van het verbruik van een slow cooker.

U kunt dit als volgt berekenen: een slowcooker (afhankelijk van soort en inhoud) verbruikt tussen de 120 en 380 watt. Een kWh kost circa 25 eurocent: een slow cooker met een maximaal verbruik van 320 watt verbruikt dan per uur 8 eurocent als u hem op high heeft. Goedkoper kan bijna niet, toch...!

-----------------------------------------------------------------------------------

De Slowcookery is behoorlijk geschrokken van de enorme hoeveelheid verzendmaterialen die wij ontvangen bij onze inkoop. Aangezien wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, hebben wij ons voorgenomen om, waar mogelijk, verpakkingen te hergebruiken. Het kan dus gebeuren dat u van ons een pakket ontvangt met de opdruk van een ander bedrijf of een ander merk. Nu, na 6,5 jaar, hebben we daar toch al de nodige bomen mee 'gered'! Het vraagt soms wat creatief inpakwerk van ons, maar dat vinden we het meer dan waard ♥

------------------------------------------------------------------------------------

Welkom op de site van De Slowcookery.

Fijn dat u ons bezoekt! Wij zijn een webspecialist op het gebied van slowcooking en aanverwante kookapperatuur.

Hierbij werken we met gerenomeerde merken, zoals: Crock-Pot, Espressions en FoodSaver.

We doen ons best ervoor te zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Wij verzenden in principe op dinsdag, woensdag en donderdag de bestellingen die voor 13.00 uur zijn geplaatst. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 De Slowcookery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel